Gå direkte til innhold
 

Ledige stillinger

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale rådgiver i forskningspolitiske spørsmål og fordeler årlig vel ni milliarder kroner til forskning og innovasjon. Hos oss jobber mennesker med erfaring fra alle sektorer og de fleste fagbakgrunner.

Du får stor grad av selvstendighet i jobben og forventes å ta initiativ, og du må også kunne samarbeide godt. (Foto: Sverre Chr. Jarild) Forskningsrådet arbeider for økt internasjonalt samarbeid og større deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram. Forskningsrådet skaper møteplasser og dialog mellom forskere, brukere av forskning og aktører som finansierer forskning.   

Forskningsrådets oppgave er å tilføre samfunnet merverdi gjennom konkurranse om forskningsmidler og realisere forskning som aktørene i forskningssystemet ikke kan få til hver for seg. Vi er godt over fire hundre ansatte, med hovedkontor i Oslo, kontor i Brussel og på Svalbard, og med regionale representanter rundt i hele landet.  

Vil du bli en av oss? Her møter du kollegaer med stort engasjement og solid kompetanse innenfor sine fagfelt. Hver og en bidrar til at Forskningsrådet skal oppnå sine mål og skape resultater. Vi jobber etter våre verdier om å være tydelig i budskap, nyskapende i tenkning og profesjonell i holdning og atferd. 

Vil du bli en av oss? Her møter du kollegaer med stort engasjement og solid kompetanse innenfor sine fagfelt. (Foto: Sverre Chr. Jarild) Innenfor ditt ansvarsområde får du stor grad av selvstendighet. Du møter en forventning om å ta initiativ. Samtidig vil du måtte samhandle med kolleger både i enheten du skal jobbe i og på tvers av organisasjonen, derfor må du også være god til å samarbeide med andre.  

Forskningsrådet er en mangfoldig organisasjon og ønsker å videreutvikle seg som det.

Hvis du er interessert i å bli vår kollega, oppfordrer vi deg til å søke - uansett alder, kjønn, kulturell bakgrunn eller om du har funksjonshemning.

Når vi har ledige stillinger som du er interessert i å søke, klikker du på lenken for aktuell stilling og velger "Send søknad". 

Har du tidligere sendt en søknad, kan du oppdatere personopplysningene dine.

Ønsker du å bli informert om ledige stillinger i Forskningsrådet? Abonnér på Jobbagent.

StillingstittelSøknadsfrist
Rådgiver/seniorrådgiver - Avdeling for marine bioressurser og miljø 14.12.2017
Kommunikasjonsdirektør 24.11.2017
Publisert:
26.04.2016
Sist oppdatert:
26.10.2017
Sideansvarlig:
Ragnhild Løver Knive Seniorrådgiver 22 03 72 47 rlk@forskningsradet.no